«

»

Mund 01

Qëllimi i Qëllimit – Richard Dawkins (Lexim)

Gjatë Richard Dawkins’ Turneu amerikan mars 2009, ai dha një bisedë të titulluar “Qëllimi i Qëllimit”. Kjo është absolutisht e mahnitshme.

httpv://www.youtube.com / watch?v = mT4EWCRfdUg

Rreth autorit

Joe Riggs

Për kaluara 10 vjet, Joe Riggs ka qenë audienca verbuar me stilin e tij unik e hap me kohën, mendje-ndryshuar, argëtuese psikologjike. Në të vërtetë, ai ka staked nga hapësira e vet: Bota e Joe Riggs. Në vetëm tridhjetë e tre vjeç, Joe është tashmë një Mentalist vlerësua ndërkombëtarisht, Deductionist, Mikpritës psikologjike, dhe Konsulenti; Nëse ai është kryer për qëllime arsimore apo argëtuese; Markë singularly ekskluzive Joe i Mentalism përfshin përdorimin e tij të aftë: Profilizimi deduktiv & Arsyetim, Analiza joverbal Komunikimi, sugjerim, si edhe shumë të zhvilluar mprehtësi mendore e tij dhe pranë eidetic [AHP-det-IK] kujtim. Duke zotëruar kombinimin e këtyre dhe një bollëk të aftësive të larta të menduarit të tjera, Joe ka një skillset absolutisht i çuditshëm i deduktive, si edhe intuitiv, kompetencat. Për të thonë se kjo luajti riveting është unik do të jetë një shfaqje drastike ...