Tag Archive: deception

Qershor 05

Insight Mentalist: Mënyra më e shpejtë për të zbuluar Deception si Sherlock Holmes.

Duke zotëruar metodat e psikologji të këtij komuniteti në një moshë të re, ajo nuk ishte e gjatë para se unë pashë përmes sistemeve të tyre të besimeve supersticioze dhe metodat. Unë së shpejti filloi përdorimin e tyre për veten time, Qëllimet më të këndshëm.
Në përmbledhje, Unë kam qenë zbulimin e mashtrimit për sa kohë që unë mund të kujtoj. Si Mentalist Kam shtuar një bollëk fjalëpërfjalshëm të mjeteve dhe teknikave të arsenalin tim. Këtu janë disa nga më të shpejtë dhe më të besueshme:

Mund 31

Si të thoni Kush është Shtrirë për Ju – Research Latest Psikologjike

Zemanta Related Posts Thumbnail

Joe Riggs këtu, si një Mentalist & Konsulent Unë duhet të jetë në gjendje për të arritur këtë qëllim shumë, me saktësi se është ose i pabesueshëm, ose poshtërues. Nuk ka të vërtetë nuk ka në mes për veten time. Me që u tha ju mund të kuptoni saktësisht pse unë kam lexuar një katedrale letrar i librave & artikuj mbi këtë temë gjatë jetës sime.
Unë u ngrit nga Lexuesit psikike, disa prej gënjeshtarëve më të mirë të planetit. Jo vetëm atë, por amazingly mirë, Lexuesit psikike profesionale. Deri në kohën që unë isha 13 një gazetë lokale do të më quajnë “Sherlock i ri.”