Tag Archive: Psikologji

Prill 17

Grafologji: Një pingulthi deduktiv në botën e Analizës Handwriting…

Para se të fillojmë këtu është disa fjalë mbi temën e Grafologji nga Sherlock Holmes dhe Profesor Moriarty në film “Sherlock Holmes: Një lojë e Hijet” mirësjellje e Warner Brothers: Ky bashkëveprim në fakt sjell deri disa pika Dua të bëj para se ne fakt hidhen në të mësuarit në lidhje me analizën e dorëshkrimit. Ju do të vëreni se …

Vazhdo leximin »

Prill 10

Një Quick Q&A me një organizatori… “How To Think Like Maria Konnikova”

Nëse ju nuk e keni dëgjuar emrin maria Konnikova, ju nuk keni qenë duke i kushtuar vëmendje të. Maria Konnikova është një psikolog kryer, gazetar dhe autor i organizatori vlerësua shumë e librit: How To Think Like Sherlock Holmes. Ky libër i shkëlqyer kombinon Neuroscience dhe psikologjinë për të shqyrtuar metodat unike të mindfulness Holmes-së, Vëzhgimi i zgjuar, dhe deduksioni logjik. Kjo është një duhet të lexoni …

Vazhdo leximin »

Tetor 13

Brenda botën e komunikimit joverbal – Një Intervistë Me Ish FBI Navarro Spycatcher Joe.

Jo shumë mund të thonë se ata ishin afruar personalisht t'i bashkohen FBI, por kjo është pikërisht ajo që ndodhi me Joe Navarro, ndërsa ai ishte duke punuar si një oficer të policisë në moshën e tenderit të 23. Ai e pranoi ofertën e tyre dhe u bë një nga agjentët më të rinj kurrë për t'u bashkuar me agjencinë e njohur hetuese.
Joe shpenzuar e ardhshme 25 vjet në FBI, punuar edhe si një agjent dhe mbikëqyrësit në fushën e kundërzbulimit dhe të kundër-terrorizmit Përmes punës së tij, ai ishte në gjendje për të studiuar, përsosin dhe zbatojnë shkencën e komunikimit jo-verbal. Mendjemprehtësi e tij në këtë fushë dhe suksesin e tij si një spiun tërheqëse-, e udhëhequr nga Joe të fillojë trajnimi FBI dhe agjentët e komunitetit të inteligjencës. Pension nga FBI në 2003, dhe përmbushjen e kërkesës madhe për njohuritë e tij të dukshëm në sjelljen e njeriut, Joe ka kushtuar veten për të folur dhe konsultimi me korporatat e mëdha në mbarë botën.
Sot Joe është e njohur si një nga autoritetet më kryesorja në botë në leximin jo-verbale të komunikimit dhe ai është intervistuar rregullisht në programe të tilla si Trego NBC Sot, Fox News, Good Morning America ABC, Trego hershme CBS ', dhe për botime të tilla si The Washington Post dhe Psikologji Sot.
———————————————–
Mr. Navarro ishte i sjellshëm mjaftueshëm për të rënë dakord për të iu përgjigjur disa pyetje për veten dhe lexuesit e këtij blogu. Përgjigjet e tij ishin të Insightful dhe të lezetshëm në çdo mënyrë, dhe po, ne edhe shkurtimisht diskutuar Sherlock Holmes. Le të kërcej të drejtë në të…

Mund 31

Si të thoni Kush është Shtrirë për Ju – Research Latest Psikologjike

Zemanta Related Posts Thumbnail

Joe Riggs këtu, si një Mentalist & Konsulent Unë duhet të jetë në gjendje për të arritur këtë qëllim shumë, me saktësi se është ose i pabesueshëm, ose poshtërues. Nuk ka të vërtetë nuk ka në mes për veten time. Me që u tha ju mund të kuptoni saktësisht pse unë kam lexuar një katedrale letrar i librave & artikuj mbi këtë temë gjatë jetës sime.
Unë u ngrit nga Lexuesit psikike, disa prej gënjeshtarëve më të mirë të planetit. Jo vetëm atë, por amazingly mirë, Lexuesit psikike profesionale. Deri në kohën që unë isha 13 një gazetë lokale do të më quajnë “Sherlock i ri.”

Mund 08

Sociopaths janë bërë argëtim i ri i shoqërisë

Kam gjetur këtë artikull më të lezetshëm në internet në seksionin e opinioneve Daily Nebraskan-së. Shkruar nga një të caktuar Erica Bartz. Artikulli përmend mrekullisht Sherlock Holmes cilën e përshëndes atë për. Tifozët Hardcore Sherlock gjithashtu do të vini re se emri i saj i fundit, është shumë e, i përshtatshëm. Këtu është artikull:

Postime vjetra «

Fetch më shumë artikuj